Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Vervaardiger in China

mild cleansing surfactant

» Tags » mild cleansing surfactant

Is SLSA veilig vir sensitiewe vel?

SLSA, kort vir Sodium Lauryl Sulfoacetate, word wyd gebruik in persoonlike sorg formulerings as 'n ligte geposisioneerde anioniese oppervlakaktiewe middel. Dit word algemeen gekies vir produkte wat ryk skuim benodig, goeie reinigingsprestasie, en 'n sagter produkbeeld as tradisionele harde skoonmaakstelsels. Vir produkte wat sensitief is vir die vel, SLSA kan 'n geskikte oppervlakaktiewe middel wees om te evalueer, especially in rinse-off formulations such as shampoo bars, …

  • Dokument aflaai

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa TDS

    Sodium Cocoyl Isetionaat SCI COA

  • Ondersoek

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa Prys

    Sodium Cocoyl Isetionaat SCI Prys

  • Kontak

    [email protected]
    Tel:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com