Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Vervaardiger in China

solid shampoo bar ingredient

» Tags » solid shampoo bar ingredient

SLSA vir sjampoestafies: Fyn poeier oppervlakaktiewe middel vir ryk skuim en soliede haarversorgingsformules

SLSA vir sjampoestafies SLSA, ook bekend as Sodium Lauryl Sulfoacetate, is 'n hoogskuimende anioniese oppervlakaktiewe middel wat wyd gebruik word in soliede persoonlike sorg formulerings. In sjampoestafies, SLSA help om ryk skuim te skep, verbeter reinigingsprestasie, en ondersteun 'n aangename waservaring. Vir handelsmerke wat soliede sjampoestafies ontwikkel, waterlose haarversorgingsprodukte, of sulfaatvrye-styl skoonmaakstelsels, SLSA fine powder is a practical

  • Dokument aflaai

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa TDS

    Sodium Cocoyl Isetionaat SCI COA

  • Ondersoek

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa Prys

    Sodium Cocoyl Isetionaat SCI Prys

  • Kontak

    [email protected]
    Tel:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com