Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Produsent i Kina

solid shampoo bar ingredient

» Tags » solid shampoo bar ingredient

SLSA for sjampobarer: Fint pulver overflateaktivt middel for rikt skum og solide hårpleieformuleringer

SLSA for sjampobarer SLSA, også kjent som Sodium Lauryl Sulfoacetate, er et høytskummende anionisk overflateaktivt middel som er mye brukt i faste formuleringer for personlig pleie. I sjampobarer, SLSA bidrar til å skape rikt skum, forbedrer renseytelsen, og støtter en behagelig vaskeopplevelse. For merker som utvikler solide sjampobarer, vannfrie hårpleieprodukter, eller sulfatfrie rensesystemer, SLSA fine powder is a practical

  • Last ned dokument

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa TDS

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Forespørsel

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa Pris

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI Pris

  • Kontakt

    [email protected]
    Tlf:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com