Natriumlaurylsulfoacetaat SLSA-fabrikant

SCI

» Tags » SCI

SLSA versus SCI: Welke oppervlakteactieve stof is beter voor shampoobars??

Als u vaste shampoobars formuleert, twee ingrediënten verschijnen keer op keer: Natriumlaurylsulfoacetaat (SLSA) en natriumcocoylisethionaat (SCI). Beide zijn anionische oppervlakteactieve stoffen die vaak worden gebruikt in vaste reinigingsproducten, en beide kunnen worden gebruikt in syndet-shampoos. Maar het zijn geen verwisselbare ingrediënten. Formuleerders beschrijven vaak dat SCI een bijdrage levert aan de dichtheid, romig schuim, terwijl SLSA dat vaak is …

Natriumcocoylisethionaat (SCI): De zachte oppervlakteactieve stof voor uw producten voor persoonlijke verzorging

Natriumcocoylisethionaat (SCI) is een zachte oppervlakteactieve stof die steeds populairder is geworden in producten voor persoonlijke verzorging vanwege zijn milde en huidvriendelijke aard. Het is afgeleid van kokosolie en wordt veel gebruikt in shampoos, lichaamswassingen, en andere producten voor persoonlijke verzorging. Een van de belangrijkste voordelen van SCI is het milde en zachte karakter ervan. Het is sulfaatvrij …