Çin'de Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSA Üreticisi

cosmetic grade SLSA powder

» Tags » cosmetic grade SLSA powder

Şampuan Barlarının Köpük İyileştirmesi: SLSA İnce Toz, Katı Şampuan Formülasyonlarında Daha Zengin Köpük Oluşturmaya Nasıl Yardımcı Olur?

Şampuan Kalıpları Köpük İyileştirme Köpüğü, şampuan kalıplarındaki en önemli performans faktörlerinden biridir.. Bir şampuan kalıbı güzel bir görünüme ve iyi içeriğe sahip olabilir, ama eğer iyi köpürmezse, tüketiciler ürünün kullanımının zor olduğunu hissedebilirler. Şampuan bar markaları ve üreticileri için, yaygın köpük sorunları şunları içerir:: Slow lathering Low foam volume Weak

Banyo Bombaları için SLSA: Zengin Köpük Banyosu Ürünleri için İnce Toz Köpüklü Yüzey Aktif Madde

Banyo Bombaları için SLSA SLSA, Sodyum Lauril Sülfoasetat olarak da bilinir, banyo bombalarında yaygın olarak kullanılan yüksek köpüklü anyonik yüzey aktif maddedir, köpük banyosu tozları, köpüklü banyo tuzları, banyo mantarı, ve diğer durulanan banyo ürünleri. Banyo bombası üreticileri için, SLSA ince tozu, zengin köpük oluşturmaya yardımcı olduğu için değerlidir, görünür kabarcıklar, ve daha lüks bir banyo deneyimi. Hubei Tanmu Biyoteknoloji …

Yüz Temizleyici için SLSA: Hafif Köpüklü Temizleme Formülasyonları için İnce Toz Yüzey Aktif Madde

Yüz Temizleyici için SLSA SLSA, Sodyum Lauril Sülfoasetat olarak da bilinir, kişisel bakım formülasyonlarında köpürtme amacıyla kullanılan hafif konumlu anyonik yüzey aktif maddedir, temizlik, ıslatma, ve dağılım. Yüz temizleyici formülasyonlarında, SLSA köpüren ve temizleyici bir yüzey aktif madde olarak değerlendirilebilir, özellikle yüz temizleme tozları gibi durulanan ürünler için, tozdan köpüğe temizleyiciler, yüz temizleme çubukları, katı temizleyiciler, and mild foaming

Bebek Bakımı için SLSA: Mild Foaming Surfactant for Rinse-Off Baby Cleansing Formulations

Bebek Bakımı için SLSA, Sodyum Lauril Sülfoasetat olarak da bilinir, kişisel bakım formülasyonlarında köpürtme amacıyla kullanılan hafif konumlu anyonik yüzey aktif maddedir, temizlik, ıslatma, ve dağılım. Bebek bakım ürünü geliştirmede, SLSA can be evaluated as part of a carefully balanced surfactant system for rinse-off cleansing products, bebek şampuanı gibi, bebek yıkama, hafif temizleme çubukları, banyo ürünleri, Ve …

Şampuan Barları için SLSA: Zengin Köpük ve Katı Saç Bakım Formülasyonları için İnce Toz Yüzey Aktif Madde

Şampuan Barları için SLSA, Sodyum Lauril Sülfoasetat olarak da bilinir, katı kişisel bakım formülasyonlarında yaygın olarak kullanılan, yüksek köpüklü bir anyonik yüzey aktif maddedir. Şampuan barlarında, SLSA zengin köpük oluşturmaya yardımcı olur, temizleme performansını artırır, ve keyifli bir yıkama deneyimini destekler. Katı şampuan kalıpları geliştiren markalar için, susuz saç bakım ürünleri, veya sülfatsız stilde temizleme sistemleri, SLSA fine powder is a practical

SLSA Köpük Üretir mi??

SLSA Köpük Üretir mi?? Evet. Sodyum Lauril Sülfoasetat, yaygın olarak SLSA olarak bilinir, zengin köpük üretir ve kişisel bakım ürünlerinde köpüren yüzey aktif madde olarak yaygın şekilde kullanılır. SLSA özellikle görünür köpüğün ve iyi temizleme performansının önemli olduğu katı ve toz bazlı formülasyonlarda popülerdir.. Yaygın olarak kullanılır: Shampoo bars Bath bombs Bubble bath powders Foaming bath salts

SLSA Hassas Ciltler İçin Güvenli midir??

SLSA, Sodyum Lauril Sülfoasetat'ın kısaltması, hafif konumlu anyonik yüzey aktif madde olarak kişisel bakım formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Zengin köpük gerektiren ürünlerde yaygın olarak seçilir., iyi temizleme performansı, ve geleneksel sert temizleme sistemlerine göre daha yumuşak bir ürün görüntüsü. Hassas cilde konumlandırılmış ürünler için, SLSA değerlendirmek için uygun bir yüzey aktif madde olabilir, especially in rinse-off formulations such as shampoo bars, …

SLSA Şampuan Barlarında Kullanılabilir mi??

SLSA Şampuan Barlarında Kullanılabilir mi?? Evet. Sodyum Lauril Sülfoasetat, yaygın olarak SLSA olarak bilinir, şampuan kalıplarında kullanılabilir. SLSA, katı ve toz bazlı kişisel bakım formülasyonlarında yaygın olarak kullanılan, yüksek köpüklü bir anyonik yüzey aktif maddedir.. Çünkü ince toz halinde mevcuttur, özellikle şampuan kalıpları için uygundur, temizleme çubukları, banyo bombaları, temizleme tozları, and other waterless

SLSA ve SLES: Sodyum Lauril Sülfoasetat ve Sodyum Laureth Sülfat Arasındaki Fark Nedir??

SLSA ve SLES: Onlar aynı mı?? HAYIR. SLSA ve SLES aynı içerik değildir. SLSA, Sodyum Lauril Sülfoasetat anlamına gelir, while SLES stands for Sodium Laureth Sulfate, also known as Sodium Lauryl Ether Sulfate. Her iki bileşen de anyonik yüzey aktif maddeler olmasına ve her ikisi de köpük oluşturabilmesine rağmen, farklı kimyasal yapılara sahip farklı malzemelerdir, ürün formları, formülasyon kullanımları, Ve …

  • Belge indirme

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa TDS

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Sorgu

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa Fiyatı

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI Fiyatı

  • Temas etmek

    [email protected]
    tel:(86) 027-87050107
    ağ:www.tanmubiotech.com