Çin'de Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSA Üreticisi

Tüm ürünler

» Tüm ürünler

    • Ürün Açıklaması

    Satılık Sodyum Cocoyl Isethionate SCI-85 Granül

    Ürün adı : Sodyum Cocoyl Isethionate
    İNCİ: Sodyum Cocoyl Isethionate
    CAS:61789-32-0
    Molekül formülü: CH3(CH2)nCH2COOC2H4SO3Na
    Paketleme: 25Fiber tambur başına kg net veya süper torba başına 500 kg net.
    Başvuru: Sodyum kokil isetinat kozmetik ve tuvalet malzemeleri için yüzey aktif madde olarak kullanılabilir, özellikle hafif şampuanlar, köpük banyoları,bebek ürünleri, diş macunu.

    SODYUM KOKOİL ISETHIONAT NEDİR??
    Olağanüstü yumuşaklığı nedeniyle yaygın olarak Bebek Köpüğü olarak bilinir., Sodyum Cocoyl Isethionate Hammaddesi, Hindistan Cevizi Yağından elde edilen yağ asidi veya sodyum tuzu esterinin yanı sıra İzetiyonik Asit adı verilen bir tür sülfonik asitten oluşan bir yüzey aktif maddedir.. Hayvanlardan elde edilen sodyum tuzlarının geleneksel bir alternatifidir., yani koyun ve sığır.

    Sodyum kokoil isetionat (SCI) hafif derecede önemli bir yüzey aktif madde bileşenidir, günah (sentetik deterjan) temizleme çubukları. In vitro ve in vivo çalışmalar, SCI'nin hafif olduğunu ve cilt bariyerine sabunlara ve sodyum dodesil sülfat gibi yüzey aktif maddelere göre daha az zarar verdiğini göstermiştir. (GBF).

    ÜRÜN TİPİ & İŞLEV ETKİLERİ
    Bu tür bir formülasyona eklendiğinde…

    Sıvı sabun

    Şampuan

    Duş jeli

    Bebek ürünleri

     

    Sodyum Cocoyl Isethionate, şu şekilde işlev görür:(N):

    • Temizleyici
    • Köpük Ajanı
    • Yumuşatıcı
    • Nemlendirici
    • Saç Kremi
    • Yumuşatıcı

     

    yardımcı olur:

    • Kiri kaldırın ve çıkarın
    • Kuruluğa karşı korumak için saçları ve cildi nemlendirin
    • Zengin yarat, köpüren köpük
    • Kıvrılmayı önleyin
    • Ürün viskozitesini artırın
    • Nemlendir, durum, ve yumuşat
    • Karışıklığı azaltın

     

    Önerilen maksimum dozaj 10-15%

    Bu tür formülasyonlara eklendiğinde…

    Sabun

    Banyo Bombaları

    Köpük Banyo Yağı/Banyo Kamçısı/Krem Sabunu

    Kabarcık Çubukları

    Sodyum Cocoyl Isethionate, şu şekilde işlev görür:(N):

    • Nemlendirici
    • Yumuşatıcı
    • Temizleyici
    • Yumuşatıcı
    • Saç Kremi
    • Köpük Ajanı

     

    yardımcı olur:

    • Formülasyonları emülsifiye edin ve viskozitelerini artırın, daha kremsi bir dokuya katkıda bulunan
    • Kiri kaldırın ve çıkarın
    • Cildi rahatlatın
    • Hidrat, durum, ve tahrişi azaltmak için cildi yumuşatın, çatlama, ve soyulma

     

    Önerilen maksimum dozaj 3%-20%

    Talep Formu (en kısa sürede size geri döneceğiz)

    İsim:
    *
    E-posta:
    *
    İleti:

    Doğrulama:
    1 + 9 = ?

    Belki sen de seversin

  • Belge indirme

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa TDS

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Sorgu

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa Fiyatı

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI Fiyatı

  • Temas etmek

    [email protected]
    tel:(86) 027-87050107
    ağ:www.tanmubiotech.com