Çin'de Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSA Üreticisi

sulfate-free shampoo bar ingredient

» Tags » sulfate-free shampoo bar ingredient

SLSA Şampuan Barlarında Kullanılabilir mi??

SLSA Şampuan Barlarında Kullanılabilir mi?? Evet. Sodyum Lauril Sülfoasetat, yaygın olarak SLSA olarak bilinir, şampuan kalıplarında kullanılabilir. SLSA, katı ve toz bazlı kişisel bakım formülasyonlarında yaygın olarak kullanılan, yüksek köpüklü bir anyonik yüzey aktif maddedir.. Çünkü ince toz halinde mevcuttur, özellikle şampuan kalıpları için uygundur, temizleme çubukları, banyo bombaları, temizleme tozları, and other waterless

  • Belge indirme

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa TDS

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Sorgu

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa Fiyatı

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI Fiyatı

  • Temas etmek

    [email protected]
    tel:(86) 027-87050107
    ağ:www.tanmubiotech.com