Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Produsent i Kina

SLSA foam

» Tags » SLSA foam

Produserer SLSA skum?

Produserer SLSA skum? Ja. Natriumlaurylsulfoacetat, vanligvis kjent som SLSA, produserer rikt skum og er mye brukt som et skummende overflateaktivt middel i personlig pleieprodukter. SLSA er spesielt populær i faste og pulverbaserte formuleringer hvor synlig skum og god renseevne er viktig. Det er ofte brukt i: Shampoo bars Bath bombs Bubble bath powders Foaming bath salts

  • Last ned dokument

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa TDS

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Forespørsel

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa Pris

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI Pris

  • Kontakt

    [email protected]
    Tlf:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com