Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Produsent i Kina

SLSA for badebomber

» Tags » SLSA for bath bombs

SLSA for badebomber: Fint pulverskummende overflateaktivt middel for rike boblebadprodukter

SLSA for badebomber SLSA, også kjent som Sodium Lauryl Sulfoacetate, er et høytskummende anionisk overflateaktivt middel som er mye brukt i badebomber, boblebadepulver, skummende badesalt, badetrøfler, og andre badeprodukter som skylles av. For produsenter av badebombe, SLSA fint pulver er verdsatt fordi det bidrar til å skape rikt skum, synlige bobler, og en mer luksuriøs badeopplevelse. Hubei Tanmu Biotech …

Produserer SLSA skum?

Produserer SLSA skum? Ja. Natriumlaurylsulfoacetat, vanligvis kjent som SLSA, produserer rikt skum og er mye brukt som et skummende overflateaktivt middel i personlig pleieprodukter. SLSA er spesielt populær i faste og pulverbaserte formuleringer hvor synlig skum og god renseevne er viktig. Det er ofte brukt i: Shampoo bars Bath bombs Bubble bath powders Foaming bath salts

Er SLSA biologisk nedbrytbart? En praktisk veiledning for formuleringer for personlig pleie

Er SLSA biologisk nedbrytbart? Ja. Natriumlaurylsulfoacetat, vanligvis kjent som SLSA, er generelt anerkjent som et biologisk nedbrytbart overflateaktivt middel og beskrives ofte som lett biologisk nedbrytbart i leverandør og teknisk dokumentasjon. For personlig pleiemerker, dette gjør SLSA til en nyttig ingrediens når man utvikler renseprodukter med en mer miljøbevisst plassering, spesielt i solid, pulverbasert, og vannløse formater for personlig pleie. SLSA …

SLSA vs SLES: Hva er forskjellen mellom Sodium Lauryl Sulfoacetate og Sodium Laureth Sulfate?

SLSA vs SLES: Er de de samme? Ingen. SLSA og SLES er ikke samme ingrediens. SLSA står for Sodium Lauryl Sulfoacetate, while SLES stands for Sodium Laureth Sulfate, also known as Sodium Lauryl Ether Sulfate. Selv om begge ingrediensene er anioniske overflateaktive stoffer og begge kan lage skum, de er forskjellige materialer med forskjellige kjemiske strukturer, produktformer, formuleringsbruk, og …

SLSA vs SLS: Hva er forskjellen mellom Sodium Lauryl Sulfoacetate og Sodium Lauryl Sulfate?

SLSA vs SLS: Er de de samme? Ingen. SLSA og SLS er ikke samme ingrediens. SLSA står for Sodium Lauryl Sulfoacetate, while SLS stands for Sodium Lauryl Sulfate. Selv om begge ingrediensene er anioniske overflateaktive stoffer og begge kan lage skum, de er forskjellige stoffer med forskjellige kjemiske strukturer, formuleringsegenskaper, og produktposisjonering. For personlig pleiemerker, this difference is

Hva er SLSA? Sodium Lauryl Sulfoacetate Guide for Personal Care Manufacturers

Kjøp Sodium Lauryl Sulfoacetate i bulk

Hubei Tanmu Biotech leverer Sodium Lauryl Sulfoacetate for personlig pleie og kosmetikk. Vi støtter B2B-kunder med tekniske dokumenter, prøver, og bulkforsyning for kommersiell produksjon.

Vi kan tilby:

Natriumlaurylsulfoacetat
SLSA fint pulver

  • Last ned dokument

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa TDS

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Forespørsel

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa Pris

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI Pris

  • Kontakt

    [email protected]
    Tlf:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com