Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Produsent

Natriumkokoylisetionat

» Tagger » Sodium Cocoyl Isethionate

SLSA vs SCI: Hvilket overflateaktivt middel er bedre for sjampobarer?

Hvis du formulerer solide sjampobarer, to ingredienser dukker opp igjen og igjen: Natriumlaurylsulfoacetat (SLSA) og natriumkokoylisetionat (SCI). Begge er anioniske overflateaktive stoffer som vanligvis brukes i faste renseprodukter, og begge kan brukes i syndet shampoo barer. Men de er ikke utskiftbare ingredienser. Formulatorer beskriver ofte SCI som å bidra til en tetthet, kremaktig skum, mens SLSA ofte er det …

Sodium Cocoyl Isethionate SCI Granulær

Natriumkokoylisetionat (SCI) for mild rensing & Sjampobarer Bulk Sodium Cocoyl Isethionate for sjampobarer, synden ble båret, ansiktsrens og sulfatfrie formuleringer for personlig pleie. Natriumkokoylisetionat, vanligvis kjent som SCI, er et mildt anionisk overflateaktivt middel verdsatt for sin tetthet, kremaktig skum og behagelig hudfølelse. Det er spesielt populært i solide sjampobarer og syndet-rensebarer, …

Natriumkokoylisetionat (SCI): Det skånsomme overflateaktive stoffet for dine personlige pleieprodukter

Natriumkokoylisetionat (SCI) er et skånsomt overflateaktivt middel som har blitt stadig mer populært i produkter for personlig pleie på grunn av sin milde og hudvennlige natur. Den er avledet fra kokosolje og er mye brukt i sjampo, kroppsvasker, og andre produkter for personlig pleie. En av de viktigste fordelene med SCI er dens milde og skånsomme natur. Den er sulfatfri …