Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Vervaardiger

Natrium Lauryl Sulfoasetaat

» Tags » Sodium Lauryl Sulfoacetate

Natrium Lauryl Sulfoasetaat vs. Natrium Lauroyl Metiel Isetionaat: Wat is die verskil?

Natrium Lauryl Sulfoasetaat (SLSA) en Sodium Lauroyl Metiel Isetionaat (SLMI) is twee gewilde oppervlakaktiewe middels wat in die persoonlike sorg en kosmetiese industrie gebruik word. Alhoewel albei effektief is om 'n ryk en luukse skuim te skep, daar is 'n paar belangrike verskille tussen die twee. Eerstens, SLSA is afkomstig van klapper- en palmolies, terwyl SLMI uitsluitlik van klapperolie afkomstig is. Terwyl beide …

Die veelsydigheid en voordele van natriumlaurylsulfoasetaat in persoonlike versorgingsprodukte

Natrium Lauryl Sulfoasetaat (SLSA) is 'n veelsydige en doeltreffende bestanddeel wat algemeen in persoonlike versorgingsprodukte gebruik word. Dit is 'n sagte en sagte oppervlakaktiewe middel wat van klapper- en palmolie afkomstig is, en word wyd in sjampoe gebruik, liggaamswas, en ander persoonlike versorgingsprodukte as gevolg van sy uitstekende skuim- en reinigende eienskappe. Een van die belangrikste voordele van SLSA is sy vermoë …

SLSa vir sjampoe

Natrium Lauryl Sulfoasetaat (SLSa) vir velsorg formulerings

SLSa(Natrium Lauryl Sulfoasetaat) vir velsorgformulerings Sodium Lauryl Sulfoacetate OF Tanmu SLSa Fyn poeier word gebruik om badsoute en badborrels te maak aangesien dit 'n skuimende skuim skep. Sodium Lauryl Sulfoacetate te koop ! SLSa is hidrofiel, wat beteken dit word aangetrokke tot water, wat dit in staat stel om makliker in water op te los, verskaf dus uitstekende spoelvermoë. Dit …