Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSA Üreticisi

Sodyum Lauril Sülfoasetat

» Etiketler » Sodyum Lauril Sülfoasetat

Sodyum Lauril Sülfoasetat vs. Sodyum Lauroil Metil İzetiyonat: Fark ne?

Sodyum Lauril Sülfoasetat (SLSA) ve Sodyum Lauroil Metil İzetiyonat (SLMI) kişisel bakım ve kozmetik endüstrisinde kullanılan iki popüler yüzey aktif maddedir. Her ikisi de zengin ve lüks bir köpük yaratmada etkili olsa da, ikisi arasında bazı önemli farklar var. İlk önce, SLSA hindistan cevizi ve palmiye yağlarından elde edilir, SLMI yalnızca hindistancevizi yağından elde edilirken. Her ikisi de …

Kişisel Bakım Ürünlerinde Sodyum Lauril Sülfoasetatın Çok Yönlülüğü ve Faydaları

Sodyum Lauril Sülfoasetat (SLSA) kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan çok yönlü ve etkili bir bileşendir. Hindistan cevizi ve palmiye yağlarından elde edilen yumuşak ve yumuşak bir yüzey aktif maddedir., şampuanlarda yaygın olarak kullanılır, vücut yıkar, Mükemmel köpürme ve temizleme özellikleri nedeniyle diğer kişisel bakım ürünleri. SLSA'nın en önemli faydalarından biri yeteneğidir. …

Şampuan için SLSa

Sodyum Lauril Sülfoasetat (SLSa) cilt bakımı formülasyonları için

SLSa(Sodyum Lauril Sülfoasetat) cilt bakımı formülasyonları için Sodyum Lauril Sülfoasetat VEYA Tanmu SLSa İnce toz, köpüklü bir köpük oluşturduğundan banyo tuzları ve banyo kabarcıkları yapmak için kullanılır. Satılık Sodyum Lauril Sülfoasetat ! SLSa hidrofiliktir, yani suya çekiliyor, suda daha kolay çözünmesini sağlar, Böylece üstün durulama kabiliyeti sağlanır. BT …