Natriumlaurylsulfoacetat (SLSA) og natriumlauroylmetylisetionat (SLMI) er to populære overflateaktive stoffer som brukes i personlig pleie og kosmetikkindustrien. Mens begge er effektive til å skape et rikt og luksuriøst skum, det er noen viktige forskjeller mellom de to. for det første, SLSA er avledet fra kokos- og palmeoljer, mens SLMI er avledet utelukkende fra kokosolje. Mens begge …
Natriumlaurylsulfoacetat (SLSA) er en allsidig og effektiv ingrediens som vanligvis brukes i produkter for personlig pleie. Det er et skånsomt og mildt overflateaktivt middel avledet fra kokos- og palmeoljer, og er mye brukt i sjampo, kroppsvasker, og andre personlig pleieprodukter på grunn av sine utmerkede skummende og rensende egenskaper. En av de viktigste fordelene med SLSA er dens evne …
SLSa(Natriumlaurylsulfoacetat) for hudpleieformuleringer Sodium Lauryl Sulfoacetate OR Tanmu SLSa Fint pulver brukes til å lage badesalt og badebobler da det skaper et skummende skum. Sodium Lauryl Sulfoacetate til salgs ! SLSa er hydrofil, som betyr at den tiltrekkes av vann, som gjør det lettere å løse seg opp i vann, gir dermed overlegen skylleevne. Den …