Natriumlaurylsulfoacetaat SLSA-fabrikant in China

Alle producten

» Alle producten

  • Productomschrijving

Cocamidopropylbetaïne

Structurele Formule:RCONH(CH2)3N+(CH3)2CH2COO-
CAS-nr.:61789-40-0
Geldigheidsduur:een jaar

Andere naam: Lauroamidopropyl-betaïne
INCI-naam: Cocamidopropylbetaïne // Lauroamidopropyl-betaïne
CAS-nr. : 61789-40-0
Einec-nr.: 263-058-8
Moleculaire formule: RCONH(CH2)3N+(CH3)2CH2COO R:KOKOSALKYL
Kenmerken

  1. Goede compatibiliteit met anionisch, kationisch, niet-ionische en andere amfotere oppervlakteactieve stoffen.
  2. Goede zachtheid, rijk en stabiel schuim.
  3. Perfecte ontsmetting, conditionering, antistatische prestaties, goede aanpassing van de viscositeit.
  4. Het blijft stabiel binnen een breed bereik van pH-waarden, en lage irritatie van huid en ogen.
  5. Toegevoegd aan shampoo, het wordt gecombineerd met andere actieve materie, en brengt duidelijke conditionerende en verdikkende effecten teweeg.

Specificatie

Item Specificatie
Verschijning, 25ºC Kleurloze tot geelachtige heldere vloeistof
Actieve materie, % 30±2
Natriumchloride, % 6.0 maximaal.
PH waarde (25ºC, 5% Am.aq.sol) 5.0~7,0
Kleur, Hazen 100 maximaal.
Gratis PKO,% 1.0 maximaal.

Sollicitatie

  1. Het kan worden gebruikt voor de vervaardiging van persoonlijke wasproducten, zoals shampoo, bubbelbad, gezichtsreiniger, enz.
  2. Het is vooral geschikt voor toepassing in babyshampoo, babybubbelbad- en babyhuidverzorgingsproducten. In haar- en huidverzorgingsformuleringen is het een uitstekende zachte conditioner.
  3. De aanbevolen dosering is:
    • 2-12% in shampoo en bubbelbad.
    • 1-2% in de cosmetica

Inpakken

Item Inpakken Hoeveelheid/FCL NW/FCL GW/FCL
CAB-30 200kg/kunststof trommel 80 Trommels 16.00MT 16.800MT
1000kg/IBC 18 IBC's 18.00MT 19.152MT

Opslag: Opgeslagen op een droge en koele plaats, uit de buurt van zon en regen gehouden.

Kenmerken
Uitstekende schuimeigenschappen en opmerkelijke verdikkingseigenschappen, en uitstekende stabiliteit onder zure en alkalische omstandigheden; Lage irritatie. Wees compatibel met andere oppervlakteactieve stoffen en verbeter de zachtheid, conditionering, stabiliteit functies, Goed anti-hard water, antistatische en biologisch afbreekbare prestaties.

Aanvraagformulier (we nemen zo snel mogelijk contact met u op)

Naam:
*
E-mail:
*
Bericht:

Verificatie:
5 + 7 = ?

Misschien vind je het ook leuk

  • Sulfaatvrije oppervlakteactieve stoffen

  • Document downloaden

    Natriumlaurylsulfoacetaat SLSa TDS

    Natriumcocoylisethionaat SCI COA

  • Navraag

    Natriumlaurylsulfoacetaat SLSa-prijs

    Natriumcocoylisethionaat SCI-prijs

  • Contact

    [email protected]
    Tel:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com