Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Produsent i Kina

Alle produkter

» Alle produkter

  • produktbeskrivelse

Cocamidopropyl Betain

Strukturformel:RCONH(CH2)3N+(CH3)2CH2COO-
CAS-nr.:61789-40-0
Gyldighetsperiode:ett år

Andre navn: Lauroamidopropyl Betain
INCI navn: Cocamidopropyl Betain // Lauroamidopropyl Betain
CAS-nr. : 61789-40-0
Einec no.: 263-058-8
Molekylær formel: RCONH(CH2)3N+(CH3)2CH2COO R:KOKOALKYL
Kjennetegn

  1. God kompatibilitet med anionisk, kationisk, ikke-ioniske og andre amfotere overflateaktive stoffer.
  2. God mykhet, rikt og stabilt skum.
  3. Perfekt dekontaminering, kondisjonering, antistatisk ytelse, god justering av viskositet.
  4. Den holder seg stabil innenfor et bredt spekter av pH-verdier, og lav irritasjon på hud og øyne.
  5. Tilsatt sjampo, det matches med annet aktivt materiale, og frembringer åpenbare kondisjonerings- og fortykningseffekter.

Spesifikasjon

Punkt Spesifikasjon
Utseende, 25C Fargeløs til gulaktig klar væske
Aktiv materie, % 30±2
Natriumklorid, % 6.0 maks.
PH verdi (25C, 5% Am.aq.sol) 5.0~7,0
Farge, Hazen 100 maks.
Gratis PKO,% 1.0 maks.

applikasjon

  1. Den kan brukes til å produsere personlige vaskeprodukter, som sjampo, boblebad, ansiktsrens, etc.
  2. Den er spesielt egnet for påføring i babysjampo, babyboblebad og babyhudpleieprodukter. I hår- og hudpleieformuleringer er det en utmerket myk balsam.
  3. Anbefalt dosering er:
    • 2-12% i sjampo og boblebad.
    • 1-2% i kosmetikken

Pakking

Punkt Pakking Mengde/FCL N.W./FCL G.W./FCL
CAB-30 200Kgs/plasttrommel 80 Trommer 16.00MT 16.800MT
1000Kgs/IBC 18 IBC-er 18.00MT 19.152MT

Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig, holdt unna solskinn og regn.

Kjennetegn
Utmerket skummende egenskap og bemerkelsesverdig fortykningsegenskap, og utmerket stabilitet under sure og alkaliske forhold; Lite irritasjon. Vær kompatibel med andre overflateaktive stoffer og forbedre mykheten, kondisjonering, stabilitetsfunksjoner, Godt anti-hardt vann, antistatisk og biologisk nedbrytbar ytelse.

spørreskjema (vi kommer tilbake til deg ASAP)

Navn:
*
E-post:
*
Beskjed:

Bekreftelse:
4 + 6 = ?

Kanskje du også liker

  • Last ned dokument

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa TDS

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Forespørsel

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa Pris

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI Pris

  • Kontakt

    [email protected]
    Tlf:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com