Natria Lauryl Sulfoacetate SLSA Fabrikisto en Ĉinio

Ĉiuj Produktoj

» Ĉiuj Produktoj

  • Priskribo de la produkto

Natria Lauroyl Glutamato

1, sensolvebla, malalta kolero, tre milda

2. Bonega stabileco kaj bona ŝaŭma kapablo en larĝa pH-gamo

3, La ŝaŭmo estas bona, la haŭto estas malsekigita post uzo, ne seka kaj ne streĉa

4, bonega kongruo, kunmetado kun aliaj anjonaj surfaktantoj, reduktante haŭtan koleron

Bazaj informoj:

Produkta Nomo Natria Lauroyl Glutamato
CAS No 29923-31-7
Molekula formulo C17H30NO5.Na
Aspekto Blanka pulvoro
Grado Kosmetika grado

Priskribo de la produkto:
Natria lauroil sarkosinato (INCI), ankaŭ konata kiel sarkosyl, estas jona surfaktanto derivita de sarkozino uzata kiel ŝaŭma kaj puriga agento en ŝampuo., razŝaŭmo, dentopasto, kaj ŝaŭmaj lavaj produktoj.
Aldono de miksaĵo de egalaj partoj de natria lauroil sarkosinato kaj la nejona surfaktant sorbitan monolaurato (S20) al akvo kondukis al la formado de micelaj agregaĵoj, kvankam nek surfaktanto formis micelojn kiam ĉeestis sole. Tiaj agregaĵoj povas helpi porti aliajn malgrandajn molekulojn, kiel drogoj, tra la haŭto.

Aplika Areo:
1. Korpa lavo por sentema haŭto
2. Ŝampuo por difektitaj haroj
3. Vizaĝa purigilo
4. Beba produkto
5. Razprodukto
6. Dentopasto
7. Travidebla sapo

Funkcio:Ĉi tiu produkto estas vaste uzata en sapo-bazitaj purigaj kremoj, vizaĝpurigaĵoj, duŝĝeloj, ŝampuoj, razi kremojn, manpurigilo, produktoj por prizorgado de okuloj, ktp.
1.Natria Lauroyl Glutamate estas ofte uzata kiel krudaĵo por la produktado de glutamacidaj surfaktantoj.
2.Natria Lauroyl Glutamate ankaŭ povas esti uzata rekte kiel anjona surfaktant (natria aŭ kalia salo en meza aŭ alkala medio, kiu povas esti uzata en diversaj lavproduktoj).
3.Nuntempe, grandskala produktadprocezo estas efektivigita uzante glutaman acidon kaj lauroil-klorido kiel krudaĵojn, kaj aciliga reago estas efektivigita sub certa miksita solvilo de pH kaj poluseco, kaj fine altkvalita pura blanka kristala solido havanta purecon de 98% aŭ pli oni povas akiri.
4.Natria Lauroyl Glutamate akva solvo estas iomete acida kaj povas esti rekte aldonita al diversaj specoj de lavproduktoj.. Ĝi povas provizi elastan ŝaŭmon. Post lavado, la haŭto ne estas streĉita, glata kaj freŝa.
5.Natria Lauroyl Glutamate ankaŭ povas esti uzata por produkti laŭroilglutamacidajn diesterojn kiel bis- stearil glutamato, decila alkoholo / oktildodekanol lauroil glutamato, kaj similaj.

Demando Formularo (ni revenos al vi kiel eble plej frue)

Nomo:
*
Retpoŝto:
*
Mesaĝo:

Konfirmo:
1 + 4 = ?

Eble ankaŭ vi ŝatas

  • Dokumenta elŝuto

    Natria Laurilsulfoacetato SLSa TDS

    Natria Kokoil Isetionato SCI COA

  • Enketo

    Natria Lauryl Sulfoacetate SLSa Prezo

    Natria Cocoyl Isethionate SCI Prezo

  • Kontaktu

    [email protected]
    Tel:(86) 027-87050107
    Retejo:www.tanmubiotech.com