Çin'de Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSA Üreticisi

Tüm ürünler

» Tüm ürünler

  • Ürün Açıklaması

Sodyum Lauroil Glutamat

1, solvent içermez, düşük tahriş, çok ılımlı

2. Geniş bir pH aralığında mükemmel stabilite ve iyi köpüklenme yeteneği

3, Köpük gayet iyi, kullanımdan sonra cilt nemlendirilir, kuru değil ve sıkı değil

4, mükemmel uyumluluk, diğer anyonik yüzey aktif maddelerle bileşik oluşturma, cilt tahrişini azaltmak

Temel Bilgiler:

Ürün adı Sodyum Lauroil Glutamat
CAS Numarası 29923-31-7
Moleküler formül C17H30NO5.Na
Dış görünüş Beyaz toz
Seviye Kozmetik sınıfı

Ürün Açıklaması:
Sodyum lauroil sarkozinat (İNCİ), sarkosil olarak da bilinir, şampuanlarda köpük oluşturucu ve temizleme maddesi olarak kullanılan sarkozinden türetilen iyonik bir yüzey aktif maddedir., tıraş köpüğü, diş macunu, ve köpüklü yıkama ürünleri.
Eşit miktarda sodyum lauroil sarkosinat ve iyonik olmayan yüzey aktif madde sorbitan monolaurattan oluşan bir karışımın eklenmesi (S20) suyun misel benzeri agregatların oluşumuna yol açması, yüzey aktif maddelerin hiçbiri tek başına mevcut olduğunda miseller oluşturmamasına rağmen. Bu tür agregatlar diğer küçük moleküllerin taşınmasına yardımcı olabilir, uyuşturucu gibi, deri yoluyla.

Uygulama Alanı:
1. Hassas ciltler için vücut yıkama
2. Hasarlı saçlar için şampuan
3. Yüz temizleyici
4. Bebek ürünü
5. Tıraş ürünü
6. Diş macunu
7. Şeffaf sabun

İşlev:Bu ürün sabun bazlı temizleme kremlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır., yüz temizleyicileri, duş jelleri, şampuanlar, tıraş kremleri, el dezenfektanı, göz bakım ürünleri, vesaire.
1.Sodyum Lauroyl Glutamat genellikle glutamik asit yüzey aktif maddelerinin üretiminde hammadde olarak kullanılır..
2.Sodyum Lauroyl Glutamat ayrıca doğrudan anyonik yüzey aktif madde olarak da kullanılabilir. (orta veya alkali ortamda sodyum veya potasyum tuzu, çeşitli yıkama ürünlerinde kullanılabilen).
3.Şu anda, Hammadde olarak glutamik asit ve lauroil klorür kullanılarak büyük ölçekli bir üretim süreci gerçekleştirilmektedir., ve asilasyon reaksiyonu belirli bir karışık pH ve polarite solventi altında gerçekleştirilir, ve son olarak saflığa sahip yüksek kaliteli saf beyaz kristal katı 98% veya daha fazlası elde edilebilir.
4.Sodyum Lauroil Glutamat sulu çözeltisi hafif asidiktir ve çeşitli türdeki yıkama ürünlerine doğrudan eklenebilir.. Elastik köpük sağlayabilir. Yıkadıktan sonra, cilt sıkı değil, pürüzsüz ve taze.
5.Sodyum Lauroil Glutamat aynı zamanda bis gibi lauroil glutamik asit diesterlerini üretmek için de kullanılabilir.- stearil glutamat, desil alkol / oktildodekanol lauroil glutamat, ve benzerleri.

Talep Formu (en kısa sürede size geri döneceğiz)

İsim:
*
E-posta:
*
İleti:

Doğrulama:
0 + 9 = ?

Belki sen de seversin

  • Belge indirme

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa TDS

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Sorgu

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa Fiyatı

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI Fiyatı

  • Temas etmek

    [email protected]
    tel:(86) 027-87050107
    ağ:www.tanmubiotech.com