Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Produsent i Kina

Alle produkter

» Alle produkter

  • produktbeskrivelse

Natriumlauroylglutamat

1, løsemiddelfri, lav irritasjon, veldig mild

2. Utmerket stabilitet og god skummende evne i et bredt pH-område

3, Skummet er fint, huden fuktes etter bruk, ikke tørr og ikke tett

4, utmerket kompatibilitet, blanding med andre anioniske overflateaktive stoffer, redusere hudirritasjon

Grunnleggende informasjon:

Produktnavn Natriumlauroylglutamat
CAS-nr 29923-31-7
Molekylær formel C17H30NO5.Na
Utseende hvitt pulver
Karakter Kosmetisk karakter

produktbeskrivelse:
Natriumlauroylsarkosinat (INCI), også kjent som sarkosyl, er et ionisk overflateaktivt middel avledet fra sarkosin brukt som et skum- og rensemiddel i sjampo, barberskum, tannkrem, og skumvaskeprodukter.
Tilsetning av en blanding av like deler natriumlauroylsarkosinat og det ikke-ioniske overflateaktive stoffet sorbitanmonolaurat (S20) til vann førte til dannelse av micellelignende aggregater, selv om ingen av overflateaktive midler dannet miceller når de var til stede alene. Slike aggregater kan bidra til å bære andre små molekyler, som narkotika, gjennom huden.

Bruksområde:
1. Kroppsvask for sensitiv hud
2. Sjampo for skadet hår
3. Ansiktsrens
4. Baby produkt
5. Barberingsprodukt
6. Tannkrem
7. Gjennomsiktig såpe

Funksjon:Dette produktet er mye brukt i såpebaserte rensekremer, ansiktsrens, dusjgelé, sjampoer, barberkremer, hånddesinfeksjonsmiddel, øyepleieprodukter, etc.
1.Natriumlauroylglutamat brukes ofte som råmateriale for produksjon av overflateaktive stoffer i glutaminsyre.
2.Sodium Lauroyl Glutamate kan også brukes direkte som et anionisk overflateaktivt middel (natrium- eller kaliumsalt i medium eller alkalisk miljø, som kan brukes i ulike vaskeprodukter).
3.Akkurat nå, en storskala produksjonsprosess gjennomføres ved å bruke glutaminsyre og lauroylklorid som råmateriale, og acyleringsreaksjonen utføres under et visst blandet løsningsmiddel med pH og polaritet, og til slutt et rent hvitt krystallinsk fast stoff av høy kvalitet med en renhet på 98% eller flere kan fås.
4.Sodium Lauroyl Glutamate vandig løsning er lett sur og kan tilsettes direkte til ulike typer vaskeprodukter. Det kan gi elastisk skum. Etter vask, huden er ikke stram, glatt og frisk.
5.Sodium Lauroyl Glutamate kan også brukes til å produsere lauroyl glutaminsyre diestere som bis- stearylglutamat, decyl alkohol / oktyldodekanol lauroyl glutamat, o.l.

spørreskjema (vi kommer tilbake til deg ASAP)

Navn:
*
E-post:
*
Beskjed:

Bekreftelse:
5 + 9 = ?

Kanskje du også liker

  • Last ned dokument

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa TDS

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Forespørsel

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa Pris

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI Pris

  • Kontakt

    [email protected]
    Tlf:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com