Natria Lauryl Sulfoacetate SLSA Fabrikisto en Ĉinio

SLSA for facial cleansers

» Tags » SLSA for facial cleansers

Ĉu SLSA estas Sekura por Sentema Haŭto?

SLSA, mallongigo de Natria Lauril Sulfoacetato, estas vaste uzata en personaj prizorgaj formuliĝoj kiel milde poziciigita anjona surfaktant. Ĝi estas kutime elektita por produktoj, kiuj bezonas riĉan ŝaŭmon, bona puriga rendimento, kaj pli milda produktobildo ol tradiciaj severaj purigsistemoj. Por sentemaj haŭtaj poziciigitaj produktoj, SLSA povas esti taŭga surfaktant por analizi, especially in rinse-off formulations such as shampoo bars, …

  • Dokumenta elŝuto

    Natria Laurilsulfoacetato SLSa TDS

    Natria Kokoil Isetionato SCI COA

  • Enketo

    Natria Lauryl Sulfoacetate SLSa Prezo

    Natria Cocoyl Isethionate SCI Prezo

  • Kontaktu

    [email protected]
    Tel:(86) 027-87050107
    Retejo:www.tanmubiotech.com