Çin'de Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSA Üreticisi

SLSA for facial cleansers

» Tags » SLSA for facial cleansers

SLSA Hassas Ciltler İçin Güvenli midir??

SLSA, Sodyum Lauril Sülfoasetat'ın kısaltması, hafif konumlu anyonik yüzey aktif madde olarak kişisel bakım formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Zengin köpük gerektiren ürünlerde yaygın olarak seçilir., iyi temizleme performansı, ve geleneksel sert temizleme sistemlerine göre daha yumuşak bir ürün görüntüsü. Hassas cilde konumlandırılmış ürünler için, SLSA değerlendirmek için uygun bir yüzey aktif madde olabilir, especially in rinse-off formulations such as shampoo bars, …

  • Belge indirme

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa TDS

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Sorgu

    Sodyum Lauril Sülfoasetat SLSa Fiyatı

    Sodyum Cocoyl Isethionate SCI Fiyatı

  • Temas etmek

    [email protected]
    tel:(86) 027-87050107
    ağ:www.tanmubiotech.com