Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Produsent i Kina

SLSA for facial cleansers

» Tags » SLSA for facial cleansers

Er SLSA trygt for sensitiv hud?

SLSA, forkortelse for Sodium Lauryl Sulfoacetate, er mye brukt i formuleringer for personlig pleie som et mildt plassert anionisk overflateaktivt middel. Det er ofte valgt for produkter som trenger rikt skum, god renseytelse, og et mildere produktbilde enn tradisjonelle tøffe rensesystemer. For produkter med sensitiv hud, SLSA kan være et egnet overflateaktivt middel å vurdere, especially in rinse-off formulations such as shampoo bars, …

  • Last ned dokument

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa TDS

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI COA

  • Forespørsel

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa Pris

    Sodium Cocoyl Isethionate SCI Pris

  • Kontakt

    [email protected]
    Tlf:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com