Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA Vervaardiger in China

Alle produkte

» Alle produkte

    • Produk Beskrywing

    Natrium Lauroyl Sarcosinate

    Beskrywing:
    Naam:Natrium lauroylsarcosinate
    CAS No.: 137-16-6
    Molekulêre Formule:C15H28NO3.Na
    Molekulêre gewig:293.38
    Voorkoms: Kleurlose tot liggeel helder vloeistof of Wit poeier
    Toets:30%; 100%

    Gebruik en sintese van natriumlauroylsarkosinaat
    Gebruike Natriumlauroylsarkosinaat (INCI), ook bekend as sarkosyl, is 'n wit poeier afkomstig van sarkosien, wat maak dit is noodlot-vry en bio-afbreekbaar. Die oppervlakaktiewe middel is amfifilies as gevolg van die hidrofobiese 12-koolstofketting (lauroyl) en die hidrofiele karboksilaat.
    Sodium lauroyl sarcosinate is persoonlike sorg produkte sowel as in huishoudelike en industriële toepassings, en dit word gebruik as 'n mede-oppervlakaktiewe middel in skoonmaakmiddelformulerings soos sjampoe en liggaamswasmiddels. Dit kan ook in mondversorgingstoepassings soos tandepasta gebruik word en in sindet- en kombinasiestawe opgeneem word. Die tipiese gebruiksvlakke wissel van 1-5% op 'n aktiewe basis.
    Toepassing Natriumlauroylsarkosinaat (INCI) is sag, bioafbreekbare anioniese oppervlakaktiewe stowwe afkomstig van sarkosien wat gebruik word as 'n skuim- en skoonmaakmiddel in sjampoe, skeerroom, tandepasta, en skuimwasprodukte. Die oppervlakaktiewe middel is amfifilies as gevolg van die hidrofobiese 12-koolstofketting (lauroyl) en die hidrofiele karboksilaat.
    Natriumlauroylsarkosinaat is 'n hoë skuim, eko-vriendelike oppervlakaktiewe middel. Dit het goeie stabiliteit met anti-roes eienskappe. Hierdie oppervlakaktiewe middel het uitstekende okulêre verdraagsaamheid en sagtheid. Natriumlauroylsarkosinaat word dikwels in sjampoe gesien, bad, skoonmaak- en skeerprodukte as 'n skuimmiddel, oppervlakaktiewe middel, en haarversorgingsmiddel. Natriumlauroylsarkosinaat het die vermoë om die voorkoms en gevoel van hare te verbeter deur die liggaam te verbeter, soepelheid en glans, veral in hare wat chemies beskadig is. Hierdie bestanddeel dien ook om vel en hare skoon te maak deur met olie en vuil te meng en dit moontlik te maak om weg te spoel. As 'n gemodifiseerde vetsuur, daar word gedink dat dit meer oplosbaar is, en het verhoogde kristalliniteit en suurheid in vergelyking met sy oorspronklike vetsuursamestelling.

     

    Navraagvorm (ons sal so gou moontlik na jou terugkom)

    Naam:
    *
    E-pos:
    *
    Boodskap:

    Verifikasie:
    5 + 8 = ?

    Miskien hou jy ook van

  • Dokument aflaai

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa TDS

    Sodium Cocoyl Isetionaat SCI COA

  • Ondersoek

    Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSa Prys

    Sodium Cocoyl Isetionaat SCI Prys

  • Kontak

    [email protected]
    Tel:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com