Natria Lauryl Sulfoacetate SLSA Fabrikisto en Ĉinio

Ĉiuj Produktoj

» Ĉiuj Produktoj

    • Priskribo de la produkto

    Natria Lauroyl Sarcosinate

    Priskribo:
    Nomo:Natria lauroilsarkosinato
    CAS No.: 137-16-6
    Molekula formulo:C15H28NO3.Na
    Molekula pezo:293.38
    Aspekto: Senkolora ĝis helflava klara likvaĵo aŭ Blanka Pulvoro
    Testo:30%; 100%

    Natria lauroyl sarcosinate Uzado Kaj Sintezo
    Uzoj Natria lauroil sarkosinato (INCI), ankaŭ konata kiel sarkosyl, estas blanka pulvoro derivita de sarkozino, kiuj faras ĝin sen sorto kaj biodiserigebla. La surfaktant estas amfifila pro la hidrofoba 12-karbona ĉeno (lauroyl) kaj la hidrofila karboksilato.
    Natria lauroyl sarkosinato estas personaj prizorgaj produktoj same kiel en hejmaj kaj industriaj aplikoj, kaj ĝi estas uzata kiel ko-surfactant en purigaj formuliĝoj kiel ŝampuoj kaj korpaj lavoj. Ĝi ankaŭ povas esti uzata en buŝaj prizorgaj aplikoj kiel dentopastoj kaj korpigita en syndet kaj kombo trinkejoj. La tipaj uzniveloj varias de 1-5% sur aktiva bazo.
    Apliko Natria lauroil sarkosinato (INCI) estas milda, biodiserigeblaj anjonaj surfaktantoj derivitaj de sarkozino uzata kiel ŝaŭma kaj puriga agento en ŝampuo, razŝaŭmo, dentopasto, kaj ŝaŭmaj lavaj produktoj. La surfaktant estas amfifila pro la hidrofoba 12-karbona ĉeno (lauroyl) kaj la hidrofila karboksilato.
    Natria lauroil sarkosinato estas alta ŝaŭmo, ekologia surfaktanto. Ĝi havas bonan stabilecon kun kontraŭ-korodaj propraĵoj. Ĉi tiu surfaktanto havas bonegan okulan toleremon kaj mildecon. Natria lauroil sarkosinato ofte vidiĝas en ŝampuoj, bano, purigaj kaj razproduktoj kiel ŝaŭma agento, surfaktanto, kaj hara kondiĉiga agento. Natria lauroyl sarcosinate havas la kapablon plibonigi la aspekton kaj senton de hararo per plibonigo de korpo, supleco kaj brilo, precipe en haroj, kiuj estas kemie difektitaj. Ĉi tiu ingredienco ankaŭ servas por purigi haŭton kaj harojn miksante kun oleo kaj malpuraĵo kaj ebligante ilin forlavi.. Kiel modifita grasa acido, oni opinias, ke ĝi estas pli solvebla, kaj pliigis kristalecon kaj acidecon kompare kun ĝia originala grasacida konsisto.

     

    Demando Formularo (ni revenos al vi kiel eble plej frue)

    Nomo:
    *
    Retpoŝto:
    *
    Mesaĝo:

    Konfirmo:
    4 + 5 = ?

    Eble ankaŭ vi ŝatas

  • Dokumenta elŝuto

    Natria Laurilsulfoacetato SLSa TDS

    Natria Kokoil Isetionato SCI COA

  • Enketo

    Natria Lauryl Sulfoacetate SLSa Prezo

    Natria Cocoyl Isethionate SCI Prezo

  • Kontaktu

    [email protected]
    Tel:(86) 027-87050107
    Retejo:www.tanmubiotech.com