Natriumlaurylsulfoacetaat SLSA-fabrikant in China

Alle producten

» Alle producten

    • Productomschrijving

    Natrium Lauroyl Sarcosinaat

    Beschrijving:
    Naam:Natriumlauroylsarcosinaat
    CAS-nr.: 137-16-6
    Moleculaire formule:C15H28NO3.Na
    Moleculair gewicht:293.38
    Verschijning: Kleurloze tot lichtgele heldere vloeistof of wit poeder
    Analyse:30%; 100%

    Gebruik en synthese van natriumlauroylsarcosinaat
    Toepassingen Natriumlauroylsarcosinaat (INCI), ook bekend als sarkosyl, is een wit poeder afgeleid van sarcosine, waardoor het lotvrij en biologisch afbreekbaar is. De oppervlakteactieve stof is amfifiel vanwege de hydrofobe keten met 12 koolstofatomen (lauroyl) en het hydrofiele carboxylaat.
    Natriumlauroylsarcosinaat is een product voor persoonlijke verzorging, maar ook voor huishoudelijke en industriële toepassingen, en het wordt gebruikt als co-oppervlakteactieve stof in reinigingsformuleringen zoals shampoos en lichaamswasproducten. Het kan ook worden gebruikt in mondverzorgingstoepassingen zoals tandpasta's en worden verwerkt in syndet- en combo-repen. De typische gebruiksniveaus variëren van 1-5% op actieve basis.
    Sollicitatie Natriumlauroylsarcosinaat (INCI) is mild, biologisch afbreekbare anionische oppervlakteactieve stoffen afgeleid van sarcosine die worden gebruikt als schuim- en reinigingsmiddel in shampoo, scheerschuim, tandpasta, en schuimwasproducten. De oppervlakteactieve stof is amfifiel vanwege de hydrofobe keten met 12 koolstofatomen (lauroyl) en het hydrofiele carboxylaat.
    Natriumlauroylsarcosinaat is een hoog schuim, milieuvriendelijke oppervlakteactieve stof. Het heeft een goede stabiliteit met anticorrosieve eigenschappen. Deze oppervlakteactieve stof heeft een uitstekende oculaire tolerantie en zachtheid. Natriumlauroylsarcosinaat wordt vaak aangetroffen in shampoos, bad, reinigings- en scheerproducten als schuimmiddel, oppervlakteactieve stof, en haarconditioneringsmiddel. Natriumlauroylsarcosinaat heeft het vermogen om het uiterlijk en het gevoel van het haar te verbeteren door het lichaam te verbeteren, soepelheid en glans, vooral in haar dat chemisch beschadigd is. Dit ingrediënt dient tevens om huid en haar te reinigen door olie en vuil te vermengen en weg te spoelen. Als een gemodificeerd vetzuur, Er wordt gedacht dat het beter oplosbaar is, en hebben een verhoogde kristalliniteit en zuurgraad vergeleken met de oorspronkelijke vetzuursamenstelling.

     

    Aanvraagformulier (we nemen zo snel mogelijk contact met u op)

    Naam:
    *
    E-mail:
    *
    Bericht:

    Verificatie:
    4 + 3 = ?

    Misschien vind je het ook leuk

  • Sulfaatvrije oppervlakteactieve stoffen

  • Document downloaden

    Natriumlaurylsulfoacetaat SLSa TDS

    Natriumcocoylisethionaat SCI COA

  • Navraag

    Natriumlaurylsulfoacetaat SLSa-prijs

    Natriumcocoylisethionaat SCI-prijs

  • Contact

    [email protected]
    Tel:(86) 027-87050107
    Web:www.tanmubiotech.com